Telraam nodig voor Lugdunum, VV Leiden en VVSB

Gertjan van Geen
Zaterdag vierde klasse

In de zaterdagse vierde klasse vielen de doelpunten als rijpe appelen. In drie wedstrijden werd meer dan tien keer gescoord.  VVSB  spande daarbij de kroon.

Hazerswoudse Boys maakte geen fout bij Warmunda (1-2), maar de lijstaanvoerder overtuigde allerminst. Stan van Meurs tekende voor beide doelpunten, terwijl Yon de Jong zijn eigen doelman passeerde.

Lugdunum was met 3-8 ruimschoots te sterk voor Leidsche Boys, maar een zure smaak overheerste bij de kikkers. Zowel Tim de Cler als Youssef Ait Blal kreeg een rode kaart. De thuisploeg eindigde met tien man, waarbij de beide trainers ‘not amused’ waren met de arbiter. Voor de ploeg van Johan Peper scoorden Dave van de Broek en Azis Abdough(2) en voor de nummer twee Nino Poulina (3), Marco Harleman, Leroy Brooks, Jerry Matahelumual, Ozan Isitir en De Cler.

VVSB haalde het onervaren FC Boshuizen door de gehaktmolen: 0-15. De Noordwijkerhouters leefden zich uit via Timo van der Raadt (4), Rolf van der Raadt (3), Mike Taskin (3), Daan Oostdam (2), Thomas Schrooder, Frank Eisenga en Mike van der Staal.

VV Leiden zette eveneens een grote uitslag neer. Bij Wilhelmus werd met 1-10 gewonnen, vooral omdat Erik Bakker het flink op zijn heupen had met zes goals. Brahim Lakhal(3) en Rick Boot deden de Voorburgers nog meer pijn.

Blauw Zwart had het lastig tegen Football Factory, maar kwam met de schrik vrij (4-2). Adrian Koziel, Kim Theil, Stuart Hooymans en Nick Laponder scoorden voor de thuisploeg. Mo Naciri en Jason Choi droegen zorg voor de 1-1 en 1-2.

Haagse Hout was met 2-0 te sterk voor Wassenaar.

In 4C ‘zwijnde’ Woubrugge tegen Alphia (3-2) en gingen de veren op de hoed van doelman Sven Tourné. Dennis Boer, Marco van Heuveln en Joris van der Hoorn overtroffen de twee goals van Kenny Blanken.

DOSR haalde met 6-0 uit tegen Roda’23. Sam Huigsloot (2), Roy Hoogenboom (2),Jacco Cats en Jordy Klein vonden het net.

Dat deden Timothy Wesselius (2) en Thijs van der Meer namens SVOW, dat voor het eerst won. KDO werd met 0-3 geklopt.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.