LSVV ’70 handhaaft zich in derde klasse

Zaterdag derde klasse

Kampioen Lugdunum versloeg Schoonhoven (5-3) en daardoor raakten de gasten de koppositie in de derde periode kwijt. Volgens trainer Jan Wansink gaven de kikkers na de 0-1 gas en liep de score vervolgens op naar 4-1.

In de tweede helft geloofden de Leidenaars het wel. Houssin Bezzai, Tim de Cler, Tobias Schaafstra, Soufiane Boukhidous scoorden en een speler van Schoonhoven klopte zijn eigen doelman.

Een hard werkend Koudekerk verloor met 2-0 van CVC Reeuwijk. De ploeg van Alex Redel kreeg via Yvar de Groot nog een grote kans voor een voorsprong, maar na de rust greep de thuisploeg de macht. LSVV ’70 won met 3-5 van Floreant en speelde zich daarmee veilig. De equipe van Freek Jansen stond halverwege al met 0-2 voor door Neal Petersen en Richard Guffens. Leo Casteel (2) en Rick Bardaa scoorden na de pauze. De Boskopers kwamen nog terug van 0-3 naar 2-3.

In West I verspeelde Kagia twee punten tegen Zandvoort. Dirk-Jan Ligtenberg en Rens Lamboo brachten de Lisserbroekers in een zetel, maar uitgerekend na een rode kaart voor de bezoekers kantelde het treffen. Pas vlak voor tijd kon Tom Hoeijenbos een nederlaag voorkomen door de 2-3 weg te poetsen. Omdat koploper Blauw-Wit/Beursbengels wel won is het gat nu drie punten met de formatie van Anton Wijsman. Kagia speelt nog tegen laagvlieger VSV, terwijl de lijstaanvoerder nog op bezoek gaat bij nummer vier Arsenal ASV.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.