Overval op Chinees restaurant Leiderdorp bij Opsporing Verzocht

Annet van Aarsen
Leiderdorp

De overval op de Chinese Muur, op zondagavond 12 maart in Leiderdorp, is een van de onderwerpen in Opsporing Verzocht, dinsdagavond om 20.30 uur op NPO1.

Personeel en klanten van De Chinese Muur in Leiderdorp kregen op 12 maart de schrik van hun leven, toen kort na negen uur twee gewapende mannen het restaurant binnenstormden.

Een man met een bivakmuts over zijn hoofd zwaaide met een vuurwapen en eiste het geld uit de kassa. De andere man, ook gewapend en met een wit masker op, hield de klanten in de gaten. De mannen vluchtten op scooters over de Van Diepeningenlaan richting de Santhorst. Ondanks de inzet van een politiehelikopter wisten zij te ontkomen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De overval is eerder in Team West geweest. Ook heeft de politie onder andere flyers verspreid en stond er een stoepbord bij het restaurant met een getuigenoproep. Maar van een doorbraak in het onderzoek is nog geen sprake.

Meer nieuws uit Leiden

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.