Katwijk scoort volop op zijn Open Dag

Hielke Biemond
Leiden

Rijnsburgse Boys heeft zijn laatste oefenduel voor de topklasse begint verloren van AFC. Op Middelmors werd het 0-2.

Katwijk deed het beter. De Open Dag op De Krom werd afgesloten met een 4-1 zege op het naar de zondagse topklasse gepromoveerde Magreb ’90. Jeffrey Jongeneelen, Stephan Plat en Stefan Stam (2) scoorden.

FC Rijnvogels maakte een uitglijder tegen Swift (0-3), maar heeft net als Noordwijk (3-2 nederlaag bij topklasser Scheveningen) nog twee weken tot de hoofdklasse begint.

De doelpunten waren van Maurits Splinter (0-1) en Jeroen Borsboom.

FC Boshuizen won in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de eerste klasse voor de tweede keer op rij. Foreholte werd in eigen huis over de knie gelegd. Het werd 0-2 voor de ploeg van trainer Steef Roodakkers. Doelpuntenmakers in Voorhout waren Michael Schouten en Germaine Fitzjames

Alphense Boys kon geen beslag leggen op de hoofdprijs in het eigen Frans Bahlmann toernooi. Sportlust ’46 was in de finale zaterdag met 1-0 te sterk voor de eersteklasser, die eerder in het toernooi dorpsgenoot ARC nog na strafschoppen had bedwongen. ARC, spelend in de eerste klasse zaterdag, op zijn beurt werd vierde en laatste door de strijd om de derde plaats met 1-0 te verliezen van Jodan Boys

Zondageersteklasser SJC had geen kind aan Legmeervogels, dat een klasse lager opereert: 5-0. Abbas Al Tamimy (2), David Verweij en de neven Dandy en Marc Steenvoorden waren trefzeker voor het elftal van trainer Kees Zethof, die op meer tegenstand had gehoopt.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.