Bollenstreek lanceert nieuwe website

Paul de Vlieger
Bollenstreek

Toeristen uit binnen- en buitenland én de eigen inwoners informeren over de Bollenstreek. Dat is het doel van de nieuwe website www.bollenstreek.info die dinsdag is gelanceerd. De site is een initiatief van Bollenstreek Regiomarketing en is volgens coördinator Piet de Vries ’de officiële toeristische portal van de Bollenstreek’.

De website is het resultaat van een samenwerking tussen de Bollenstreekgemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijkerhout, Noordwijk en Katwijk en de stad Leiden en hun respectievelijke VVV’s en citymarketingorganisaties. Zij hebben de handen ineengeslagen om de naamsbekendheid van de Bollenstreek als vakantie- en recreatiebestemming te vergroten.

De website is drietalig: Nederlands, Duits en Engels. Bezoekers vinden er informatie over de gemeenten in de streek, over overnachtingsmogelijkheden, restaurants, attracties, winkelcentra, fiets-, wandel- en vaarroutes en uitgaanstips. Ook staat er een evenementenkalender op de site.

Overigens ontbreekt informatie over Noordwijk nu nog goeddeels op de website. Volgens Bollenstreek Regiomarketing heeft dat een technische oorzaak en wordt het probleem zo snel mogelijk verholpen.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.