Heemskerk trekt boetekleed aan na verlies VVSB

Redactie Leidsch Dagblad
Noordwijkerhout

Hoofdschuddend en met zijn handen in zijn zij staat Kenny Heemskerk voor zijn doel. Balend. Hoe kon hij die bal nou missen? De vraag spookt door zijn hoofd, net als het verwijt dat VVSB dankzij hem met 2-3 van Lienden zal verliezen. Want de kans dat zijn ploeg in twee minuten nog zal scoren, is erg klein.

Het spel van VVSB bood voor rust reden om te lachen op de tribune en langs het veld. Leuke combinaties, knappe staaltjes verdedigingswerk. De thee werd uiteindelijk bereikt met een 2-1 voorsprong voor VVSB.

Na rust ging Sint Bavo wat meer achteruit voetballen, waardoor Lienden ruimte kreeg. Het goede spel van voor de pauze was echter verdwenen. Het werd tegenhouden voor VVSB en daar leek de ploeg in te slagen. Totdat De Waard na een afgeketste vrije trap van John van Loenhout veel alerter reageerde dan iedereen bij VVSB en de bal alsnog achter Heemskerk prikte: 2-2. Het werd dus nog erger. Drie minuten voor tijd kreeg Lienden een vrije trap op een mooie plaats. Achter de bal specialist Van Loenhout. Heemskerk leek de bal te vangen, maar liet hem toch los en de bal ging het doel in.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.