AZC ligt op schema

Redactie Leidsch Dagblad
waterpolo

AZC behaalde zaterdagavond een degelijke overwinning op UZSC. De Utrechtenaren werden op een 14-10 nederlaag getrakteerd. Hierdoor staat AZC vast op de vierde plaats en heeft het nummer drie Polar Bears in het vizier. UZSC staat op drie punten en ook het onderlinge resultaat is in Alphens voordeel.

De Zijl zit in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg van coach Jacob Spijker was zeker de eerste twee perioden niet de mindere van GZC Donk, maar toch ging het mis. Probleem was niet het verzilveren van de kansen. Zo werden uit veertien manmeersituaties slechts twee doelpunten gescoord. ,,We spelen helemaal niet slecht, maar we moeten meer scoren om het goede spel ook in punten om te zetten’’, vond trainer Jacob Spijker. De Zijl verloor uiteindelijk met 5-12.

ZVL had een erg gemakkelijke avond tegen Brandenburg: 17-5. De Bilthovense vrouwen stonden voor aanvang van de wedstrijd nog boven de ploeg van Koen Plasmeijer. In het water was daarvan niets te merken. Na de 0-1 liep een geconcentreerd en uitstekend spelend ZVL naar 16-1. Koen Plasmeijer was dan ook een tevreden man. ,,Een prima wedstrijd. We staan nu ook weer derde we zitten dus op schema’’.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.