Knotsgekke ontknoping in Lisse

lisse

Een 1-3 en 2-4 voorsprong bij FC Lisse waren niet genoeg voor ARC om de thuisploeg zaterdag op de knieën te krijgen. FC Lisse won uiteindelijk zelfs, met 5-4.

De overwinning werd amper geloofd in het Lisser kamp, temeer ook daar de ploeg dik een uur de grootste moeite had met de Alphense topklasser, die kon putten uit het opgedane zelfvertrouwen in de vorige twee competitieduels, die beide werden gewonnen.

ARC speelde met flair en joeg de tegenstander op, wat meestal tot vlot balverlies leidde bij de thuisclub. Maar met een wat-kan-het-mij-nog-schelen-mentaliteit zette FC Lisse de al enerverende wedstrijd in de slotfase totaal op zijn kop. Twee keer Sergio Ommel en tussendoor René van Wieringen bogen de 2-4 achterstand om in een 5-4 eindstand.

Uiteindelijk bleken de eerste minuten van het duel al een voorbode voor een knotsgekke middag, want FC Lisse kreeg al na zeventien seconden een strafschop (Rik Vermeulen miste) en nog geen honderd tellen later scoorde ARC, via Maurits Splinter.

Splinter maakte ook de 1-3. De andere doelpuntenmakers waren Milan Berck Beelenkamp (0-2), Hanne Hagary (1-2), Vermeulen (2-3) en Jeffrey van den Berg (2-4).

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.