Copper in Noordwijk opnieuw beste zakelijke terras

Copper Foods & Drinks heeft alweer de terrassentest gewonnen. Archieffoto

Copper Foods & Drinks heeft alweer de terrassentest gewonnen. Archieffoto

Paul de Vlieger
Bollenstreek

Copper Food & Drinks heeft nog altijd het beste zakelijke terras van de Duin- en Bollenstreek. Voor het derde achtereenvolgende jaar kwam het terras van de horecagelegenheid aan De Grent in Noordwijk als beste uit de bus in de terrassentest van het zakenmagazine ’Bollenstreek IntoBusiness’. Volgens het testpanel steekt Copper zelfs ’met kop en schouders boven de rest uit’.

Alle terrassen in de Bollenstreek zijn namens het zakenblad door mysterie guests bezocht en beoordeeld. De voornaamste criteria voor de beoordeling waren: personeel (attent, vriendelijk), bereikbaarheid (parkeren), gratis wifi en vrijheid (redelijk vrijuit kunnen spreken zonder luistervinken). Volgens ’Bollenstreek IntoBusiness’ bieden de bedrijven in haar top 25 ’een prima kwaliteit, op alle fronten’ maar is Copper ’van de buitencategorie’.

Achter Copper Food & Drinks eindigde grand café A-Muze in Lisse op plek twee. De Vier Seizoenen, eveneens in Lisse, won het spreekwoordelijke brons. De topvijf wordt volgemaakt door Breakers Beach House in Noordwijk en Tespelduyn in Noordwijkerhout.

De complete top 25 staat in de jongste uitgave van ’Bollenstreek IntoBusiness’.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.