Pampus by night! (VOL)

1 / 5
oplage nhd nhd

Pampus is een monumentaal  Forteiland voor de kust van Amsterdam met 400 jaar Oer-Hollandse geschiedenis en avontuur. Forteiland Pampus zit vol verhalen, die teruggaan tot de VOC-tijd, toen schepen uit de Oost op weg naar Amsterdam voor Pampus kwamen te liggen.

U krijgt de unieke gelegenheid om Pampus in de avond te bezoeken want op 16 en 23 augustus hebben we het eiland helemaal voor onszelf! Een gids leidt u rond door de gangen van Pampus en u bezoekt de interactieve tentoonstelling Pampus Xperience. We sluiten de avond af met een lekkere bbq met idyllisch uitzicht op het IJmeer waarna de boot u terugbrengt naar Muiden.

Programma:

16.30 uur - Vertrek per boot vanuit Muiden

17.00 uur - Ontvangst op Pampus

17.15 uur - Start rondleiding met gids

18.00 uur - Bezoek tentoonstelling Xperience

18.45 uur - Bbq (excl. drankjes)

20.30 uur - Vertrek per boot naar Muiden

21.00 uur - Aankomst in Muiden

Reserveren

Voor deze exclusieve lezersavond betaalt u slechts € 25,00 per persoon, inclusief boottocht van Muiden naar Pampus en v.v., rondleiding met gids en bbq op het eiland. De drankjes zijn niet inbegrepen. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom en betalen € 22,50 per persoon.

U komt met eigen vervoer naar de Muiden. Graag 15 minuten voor vertrek aan de Herengracht aanwezig zijn (16.15 uur). Informatie over vervoer en parkeren vindt u op http://www.pampus.nl/bezoekers-info/route-parkeren/

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK WANT BEIDE DATA ZIJN VOL.

Meer nieuws uit LD

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.