Ter Leede komt tekort in Scheveningen

Hielke Biemond
Scheveningen

Eind november van het vorige jaar pakte Ter Leede nog drie punten op eigen veld van Scheveningen, maar dit keer ging de winst naar de ploeg van John Blok (2-1).

De nederlaag van de Sassenheimers viel krap uit omdat doelman Serge van den Ban zijn ploeg regelmatig op de been hield. Vooral in het eerste gedeelte van de eerste helft kreeg de thuisploeg tal van kansen en moest de sluitpost zijn kunsten vertoonde. Eenmaal slechts prikte Scheveningen raak, via ex-Lissenaar Marvin Nieuwlaat. Daarna kreeg Ter Leede wat meer vat op de opponent en ook enkele mogelijkheden.

Na de rust bleef Scheveningen gevaarlijker en het gevolg, de 2-0 van Tim Peters, was dan ook niet meer dan logisch. Toch werd het twintig minuten voor tijd nog enigszins spannend na de aansluitingstreffer van Marouane el Idrissi, maar bij die drie doelpunten op Houtrust bleef het. Het al gedegradeeerde Ter Leede eindigt het seizoen volgende week met en thuiswedstrijd tegen Spakenburg, één van de vier overgebleven titelkandidaten.

Overigens meldt de Sassenheimse club dat die nog niet is uitgewinkeld op de spelersmarkt. Er wordt nog gezocht naar een centrale verdediger en een aanvaller.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.