Kampioensstrijd in vierde klasse nog niet beslist

Hennie Kanbier
Zaterdag vierde klasse

Nog steeds gaat de strijd om de titel in de zaterdagse vierde klasse voort. Van Nispen klopte Woubrugge met 2-5, terwijl Blauw Zwart met 0-2 VVSB eronder kreeg.

Van Nispen kwam voor de pauze tweemaal op voorsprong, maar even zo vaak bracht Woubrugge weer evenwicht. Na de onderbreking was er geen houden meer aan voor de ploeg van Koos Disseldorp. Voor Van Nispen scoorden Jon-Joost Cornelissens (2), Ivo van der Vlugt (2) en Pieter-Koen van der Plas. Harry Buntsma en Dennis Boer deden iets terug.

Blauw Zwart had twee strafschoppen nodig om het verschil te maken met VVSB. In beide gevallen bleef Adrian Koziel rustig. De koplopers hebben allebei 65 punten.

Oegstgeest was met 0-8 te sterk voor Oosterheem door onder meer vier goals van Danny Wenink. VV Leiden won het Leidse onderonsje van Roodenburg met 3-1. Ivo Nolet nam alle treffers voor zijn rekening namens de ploeg van Cees van Tongeren. FC Rijnland klopte UDO met 2-5 waarbij Ozan Demirbas uitblonk door de Oegstgeestenaren vijf keer te laten aftrappen.

In 4C won Hazerswoudse Boys met 2-5 van Bergambacht. Leo de Ruiter scoorde driemaal. Alphia kwam uit op een 3-3 score tegen Aarlanderveen. Daniel van Leeuwen scoorde twee keer.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.