Kuijt verlengt contract bij Feyenoord

Kuijt verlengt contract bij Feyenoord© ANP

1 / 2
ANP
KATWIJK

Dirk Kuijt speelt ook het komende seizoen voor Feyenoord. De 35-jarige aanvoerder bereikte donderdag overeenstemming over een nieuw contract bij de Rotterdamse club. De populaire routinier tekende in De Kuip tot medio 2017 bij. Hij keerde vorig jaar zomer terug naar Feyenoord, na jaren bij Liverpool (2006-2012) en Fenerbahçe (2012-2015).

Kuijt ondertekende vorig jaar bij zijn rentree in Rotterdam-Zuid een contract voor een jaar. Hij groeide weer snel uit tot één van de gang- en smaakmakers van Feyenoord. In de loop van het seizoen liet de oud-international weten dat hij nog wel (minimaal) een jaar wilde doorgaan op het hoogste niveau. Een nieuw akkoord in De Kuip liet niettemin enige tijd op zich wachten.

,,Ik ben blij dat ik ook volgend seizoen bij deze mooie club actief ben'', liet Kuijt weten.

,,We hebben als groep een leerzaam en mooi seizoen doorgemaakt, dat op prachtige wijze is afgesloten met de bekerwinst. Het gevoel van prijzen winnen en succes hebben is heerlijk. Als je een prijs hebt gewonnen, dan wil je alleen maar méér. Met dat gevoel moeten we met elkaar het volgend seizoen in gaan. Ik heb er enorm veel zin en vertrouwen in.''

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.