Zwangere vrouw naar ziekenhuis na bedreigingen in Katwijk

© Foto: Leon Gielen

© Foto: Leon Gielen

1 / 2
Monique Bankras
Katwijk

Een zwangere vrouw is in de nacht van woensdag op donderdag in het ziekenhuis beland, nadat ze bedreigd werd op de Boulevard in Katwijk. Ze schrok hier zo van, dat ze voor controle naar het ziekenhuis moest.

De zwangere vrouw zat samen met nog een vrouw en twee mannen van Syrische afkomst in een auto toen ze bedreigd werd door meerdere personen. Het is onbekend wat voor bedreigingen precies zijn geuit.

De bestuurder ging er na de bedreigingen met hoge snelheid vandoor en kwam uiteindelijk bij het Shell tankstation aan de Wassenaarseweg (N206) tot stilstand.

De zwangere dame die achterin de auto zat, was zo geschrokken van de bedreigingen dat ze last kreeg van haar buik. Zowel de politie als ambulancedienst kwamen daarop met spoed ter plaatse.

De vrouw is direct op de brancard in de ambulance gelegd en naar het ziekenhuis gebracht. Een politiewoordvoerder heeft donderdag laten weten dat dit verhaal bekend is en dat de recherche onderzoek doet naar de bedreigingen.

De politiewoordvoerder meldt verder dat er contact is geweest met het asielzoekerscentrum in Katwijk, maar daar is niets bekend over het voorval.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.