Lisse laat voorsprong tegen tien HHC’ers glippen

FC Lisse heeft een kans onbenut gelaten om zich definitief veilig te spelen. Het elftal van Misha Salden zag HHC Hardenberg in ondertal langszij komen: 1-1. Lisse heeft uit de resterende drie wedstrijden nog twee punten nodig om ook volgend seizoen in de topklasse actief te zijn.

De bezoekers uit Lisse openden prima in Hardenberg. Martin van Eeuwijk bracht de krachtsverhoudingen tot uitdrukking in de score. De spits mocht vanaf de stip aanleggen, nadat Koen Fokkema was gevloerd door Vincent Voshaar.

Toen een kwartier na rust HHC’er Frank Schijff zijn tweede gele kaart kreeg, leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Lissenaren. Het tegendeel bleek echter waar. Lisse dacht de wedstrijd gemakkelijk uit te kunnen spelen en werd een kwartier voor tijd gestraft voor die lakse houding. Berry Hoogeveen werd volledig over het hoofd gezien bij een vrije trap: 1-1.

Coach Salden was na afloop erg teleurgesteld. ,,We waren te gemakzuchtig. Een kwalijke zaak, maar ik ga er vanuit dat het een incident is.”

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.