Sportquiz in Hillegoms café Murphy’s Law

Hillegom

Wie was dit jaar de beste Nederlander in de Tour de France? Wie misten vorig jaar voor Oranje een penalty in de halve finale tegen Argentinië? Met welke paarden kwam Anky van Grunsven uit op de Olympische Spelen? Hoe heet Nederlands beste langeafstandzwemster?

Heel veel vragen van dit kaliber krijgen de deelnemers voorgelegd, die meedoen aan de sportquiz die zondag 20 december in het Hillegomse café Murphy’s Law (Hoofdstraat 198) wordt gehouden. Het team dat de meeste vragen goed beantwoordt, wint een sportieve prijs en mag zich een jaar lang dé sportkenners van de Bollenstreek noemen.

De quiz beleeft zondag zijn zevende aflevering op rij. „Het is een mooie traditie die elk jaar tussen sinterklaas en kerst wordt gehouden”, vertelt Bart van der Poel, de kastelein en eigenaar van Murphy’s Law. „De voetbal is inmiddels de winterstop ingegaan en dan is zo’n quizje een mooi alternatief voor veel spelers en supporters.”

Teams (maximaal vier personen, minimumleeftijd 16 jaar) die willen meedoen, moeten zich van tevoren opgeven door te e-mailen naar sportquizhillegom@hotmail.com. De quiz begint om 14.00 uur en is middagvullend.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.