Noordwijk dieper in het dal

Noordwijk dieper in het dal

Redactie Leidsch Dagblad
Noordwijk

Drie ruime nederlagen op rij, een negatief doelsaldo van min elf en diverse spelers hopeloos uit vorm. Robbert de Ruiter heeft wel eens betere tijden gekend als Noordwijk-trainer.

Zaterdag ging het op de eigen Duinwetering mis tegen Kozakken Boys: 0-3. Al zag het daar aanvankelijk niet naar uit. Noordwijk was in het eerste half uur de betere en had de pech dat de lat een doelpunt van basisdebutant Denzel James in de weg stond. Kort daarna sloegen de Werkendammers in een tijdsbestek van vier minuten tweemaal keihard toe, met dank aan geschutter bij de thuisploeg achterin. Bij de 0-1 van Benjamin Marthe mislukte de buitenspelval falikant en bij de tweede goal werd er verkeerd doorgedekt, waardoor er gaten in de Noordwijkse verdediging vielen, waarvan Arif Irilmazbilek profiteerde.

Na rust spartelde de hekkensluiter nog wel wat tegen, maar na de tweede gele kaart voor Bryan Bröcker was het met het Noordwijkse verzet definitief gedaan. In de slotfase prikte invaller Ismail Yildirim er nog een derde in voor de koploper.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.