Ter Leede met Henk Wisman naar winst

Redactie Leidsch Dagblad
Sassenheim

Ter Leede is 2014 begonnen met een overwinning, die gezien de andere uitslagen ook meer dan broodnodig was. In Sassenheim werd Capelle met 1-0 verslagen door een treffer van invaller Mike Dam.

Henk Wisman zat weer op de bank bij Ter Leede en hij zag zijn ploeg veel strijd leveren, maar de nauwkeurigheid liet nogal te wensen over. Dat was niet anders bij het gehavende Capelle en dus werd het geen hoogstaande wedstrijd. Voor de pauze waren met name Yordi Teijsse en Frank de Groot kansrijk, maar gescoord werd er niet. Ook al omdat Serge van den Ban aan de andere kant een zelfverzekerde indruk maakte en de bezoekers van scoren afhield.

Na de pauze bleef het evenwicht in de tweestrijd, hoewel Capelle Ter Leede af en toe wat verder terugdrong. Toch kwam er een winnaar en dat werd de hekkensluiter. Dam zette een combinatie op met Robert Steemers en rondde zelf bekwaam af. Een belangrijke zege die zwaarbevochten mag worden genoemd. Hoop doet leven op de Roodemolen, maar de weg naar lijfsbehoud blijft onverminderd lang.

Meer nieuws uit Leiden

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.