Noordwijk opnieuw geklopt door ’s-Gravenzande

Nick Verwoerd
Noordwijk

Koploper Noordwijk ging voor de tweede maal in deze competitie onderuit tegen ’s-Gravenzande. Na de 6-3 nederlaag van eerder dit seizoen ging het nu ook op sportpark Duinwetering mis: 1-3.

SteDoCo profiteerde van het verlies door Ter Leede met 3-1 te kloppen en is nu op vier punten de naaste belager. Tegen ’s-Gravenzande kende Noordwijk weliswaar een flink veldoverwicht, maar het bleek lastig uitgespeelde kansen te creëren. De vele voorzetten vanaf de flanken sorteerden weinig effect.

Na een klein halfuur namen de bezoekers tegen de veldverhouding in de leiding. Samet Dag strafte een fout van de meeverdedigende Tjeerd Westdijk af: 0-1. Vlak na rust verdubbelde Patrick Triep de voorsprong door een voorzet van Frank Broos te verzilveren.

Een kwartier voor tijd bracht Brayen Bröcker met een rake kopbal de spanning terug. Het aandringende Noordwijk was daarna dichtbij de gelijkmaker, maar de vrije trap van invaller Huig van Duijn trof slechts de lat. In blessuretijd besliste David Belic de ontmoeting door een counter doeltreffend af te ronden: 1-3.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.