Win kaarten voor Bike MOTION Benelux

oplage nhd nhd

Fietsen is emotie, pure passie om uzelf te verbeteren. Bike MOTION Benelux – van 17 tot en met 19 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht - is de ideale plek om dat te doen. Sportieve fietsers vinden hier de nieuwste modellen racefietsen en mountainbikes, er is een parcours waarop u de nieuwste MTB-modellen kunt testen en er worden clinics en workshops gegeven over voeding, training, techniek en houding.

Uiteraard vindt u op Bike MOTION Benelux ook de nieuwste fietsonderdelen en -accessoires en wie weet gaat u met een compleet nieuwe outfit naar huis. Nieuwe onderdelen van het uitgebreide activiteitenprogramma zijn de Ladies Night op vrijdagavond en de finale van de City Mountainbike die dit jaar in Utrecht plaats vindt. Op een uitdagend parcours in Hal 12 van Bike MOTION Benelux om precies te zijn.

Praktisch

Bike MOTION Benelux, 17 t/m 19 oktober 2014, Jaarbeurs |Utrecht. Openingstijden:  vrijdag 17 okt van 10 – 21 uur, zaterdag 18 en zondag 19 okt van 10 – 17 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 16,00. Meer informatie en voordelige online voorverkoop: www.bikemotionbenelux.nl.

Winactie

Wij mogen vrijkaarten verloten onder onze lezers. Klik voor 22 september hieronder op DOE MEE en vul het formulier in! Alleen prijswinnaars krijgen bericht.

Meer nieuws uit LD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.