TAVV vloert koploper, RCL staat nu tweede

Hielke Biemond
Zaterdag tweede klasse

TAVV troefde in West I lijstaanvoerder Argon met 3-1 af, waardoor de kloof nog maar drie punten is tussen deze twee ploegen.

Henry Egbers was goed te spreken over zijn ploeg. ,,Vanaf de eerste minuut waren we de bovenliggende partij en het plan van aanpak werkte prima door hun opbouw vroegtijdig te verstoren. Ik heb een team vol passie gezien en zo kan het heel leuk worden in het vervolg van het seizoen.’’

De Mijdrechters namen wel de leiding, maar daarna was het de beurt aan Fanny Waandels (strafschop), Erwin Groenendijk en Stefan Rijsdam. In 2C won RCL eenvoudig van Soccer Boys en daardoor stegen de mannen van Ben Kottenhagen naar de tweede plaats. ,,Het was eenrichtingsverkeer. Enkel duurde het lang voordat de derde goal viel. Na de 3-1 kon ik rustig achterover leunen.”

RCL, met de minst gepasseerde verdediging uit de klasse, stond halverwege al aan de goede kant van de score (2-1). Nick van Bemmel en Ronald Mink hielpen RCL aan de voorsprong. Na de pauze vonden Leroy van Westrienen en Nick Scheurwater het net.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.