Teylingse sportprijs voor Voorhoutse handbalsters

Ramona Vink van HV Foreholte wurmt zich door de vijandelijke defensie.© Foto Taco van der Eb

Roy Hazenoot
Voorhout/Warmond

De Voorhoutse handbalsters van HV Foreholte hebben tijdens het Sportcafé bij Dekker Warmond de Teylingse sportprijs 2017 gewonnen. De vrouwen werden vorig jaar kampioen en spelen sindsdien - en voor het eerst sinds 28 jaar - weer op het hoogste niveau.

De handbalsters kregen door de andere genomineerden (vrouwenvoetbalteams van Warmunda en Ter Leede en zeezeiler Pieter Heerema) te verslaan, naast de eer en een trofee ook een cheque van 350 euro uit handen van sportwethouder Bas Brekelmans. Hij werd vergezeld door sprintster Andrea Bouma. De Sassenheimse atlete is een van de drie zogeheten ’Teylingse sporthelden’ die sporten in Teylingen promoten.

De 14-jarige hockeyster June van Westing uit Voorhout won de talentprijs en kreeg van autocoureur en sportambassadeur Niels Langeveld ook een cheque van 350 euro uitgereikt. De derde en laatste prijs werd door de derde en laatste ’sportheld’ en schaatsster Lisa van der Geest aan trainer Jan Randsdorp uitgereikt. Hij ontving een cheque voor zijn werkzaamheden bij de Warmondse IJsclub.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.