Vermoedelijk geschoten bij ruzie in Alphen [update]

Internetredactie
Alphen aan den Rijn

De politie rukte donderdagmiddag uit voor een vechtpartij tussen vier mannen in de Argostraat in Alphen aan den Rijn. Bij de ruzie werd vermoedelijk geschoten. De politie zoekt de vier mannen en mensen die de vechtpartij hebben gezien.

Rond half zes kwamen agenten ter plaatse, nadat omwonenden een knal hadden gehoord. Met een politiehond werd gezocht naar hulzen. Er werden geen gewonden gevonden.

Na de ruzie waren twee mannen er rennend vandoor gegaan in de richting van het ziekenhuis. Twee andere mannen zouden er op hoge snelheid vandoor zijn gegaan in een grijze Opel Astra. De parkeerplaats werd afgesloten voor onderzoek.

Signalement

De politie maakte op Twitter het signalement van de twee weggerende mannen bekend. Het zou gaan om twee getinte mannen. De ene man zou rond de 1.90 meter zijn, een opvallend grote bril en een blauwe jas dragen. De andere man zou een rode jas dragen en ongeveer 1.65 meter lang zijn, met rastahaar en een baardje.

Op de Rijswijkseweg in Den Haag werd donderdagavond een mogelijk betrokken auto staande gehouden voor een controle. Een man werd aangehouden. Na onderzoek bleek hij niet betrokken te zijn bij het incident. De man is na verhoor heengezonden.

Foto’s: Toon van der Poel

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.