Rijnsburgse Boys te sterk voor De Treffers

Rijnsburgse Boys te sterk voor De Treffers
Rijnsburg

Het heeft even geduurd, maar Rijnsburgse Boys lijkt de weg omhoog te hebben gevonden. De sinds de winterstop veelal sukkelende formatie boekte op De Middelmors tegen laagvlieger De Treffers, vooral dankzij de inbreng van invaller Donny van Oijen, de tweede opeenvolgende zege: 2-0.

Uit de eerste negen duels na de winterpauze behaalde de equipe van coach Pieter Mulders slechts vijf punten. Na de 2-0 zege van vorig weekend op FC Lienden en hetzelfde resultaat van het duel met de Groesbekers staat de teller uit de laatste twee potjes dus op zes.

Het lek lijkt boven. Rijnsburg besliste het treffen met de voor lijfsbehoud strijdende gasten in het tweede deel. Met dank aan de voor Giovalli Serbony ingevallen Van Oijen. De spits, die eind november een ernstige enkelblessure opliep en pas sinds medio maart enige invalbeurten kende, bereidde de openingsgoal van Jeffrey Jongeneelen voor en besliste een kwartier voor tijd de ontmoeting door het tweede doelpunt te scoren, na een fout van de Groesbeekse goalie Niels Kornelis.

Meer nieuws uit Sport Regionaal