Quick Boys op gedeelde koppositie

Quick Boys op gedeelde koppositie. Foto: Archieffoto HDC Media

Quick Boys op gedeelde koppositie. Foto: Archieffoto HDC Media

Redactie Leidsch Dagblad
Katwijk

Quick Boys heeft een uitstekende zaterdag achter de rug. De hoofdklasser won zelf met 3-1 van Sportlust '46 terwijl koploper Huizen keihard onderuit ging bij Voorschoten '97 (6-0). Quick Boys staat nu op een gedeelde eerste plaats met Huizen in de hoofdklasse A.

Voetballend hield het niet over in de ontmoeting met het bescheiden Sportlust '46. Omdat Quick Boys slap en inspiratieloos begon, kwamen de bezoekers in de beginfase simpel en verdiend op een 0-1 voorsprong via spits Dimitri Djollo. Vrij snel daarna stroopten de Katwijkse spelers de mouwen op en kregen ze veel meer controle en dreiging.

De vertrekkende spits Kwong-Wah Steinraht zorgde nog voor rust met twee treffers voor een terechte 2-1 voorsprong. Kort na rust benutte Maarten Bak een strafschop (3-1) waarna de wedstrijd volledig doodbloedde en het aankijken niet meer waard was. Daar maalde echter niemand om op het opgeluchte Nieuw Zuid. Met nog zes wedstrijden te gaan heeft de club nog alle kans op de zo gewenste promotie naar de topklasse.

Lees een uitgebreid verslag in het Leidsch Dagblad van maandag 19 maart.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.