vv Leiden wint topper

Hielke Biemond
Vierde klasse

Maurice Jansen verwijt zijn ploeg wel eens niet thuis te geven in toppers, maar dit keer bewees vv Leiden dat het ook anders kan. VVSB werd met 3-2 verslagen, terwijl de Noordwijkerhouters eerst op 0-2 waren gekomen.

Nadat de thuisploeg de score had omgebogen, stopte Sven Vinkeles nog een strafschop. De Leidse doelpunten kwamen van Erik Bakker, Danny Sjaardema en Wesley Schreuder. Roodenburg faalde wel in een topper en leed de eerste nederlaag op bezoek bij Haagse Hout. De gastheer kwam eerst aan de leiding, waarna Ricardo Bekooy weer evenwicht bracht. Vlak voor tijd ging de Leidse ploeg alsnog kopje onder. Blauw-Zwart was vooral via de counter met 3-1 te sterk voor Football Factory. Namens de Wassenaarders scoorden Stuart Hooymans, Adrian Koziel en Kim Theil. Nino Poulina zag broer Rocky scoren.

FC Boshuizen veegde de vloer aan met Wilhelmus (9-1). Oktay Gezic (3), Youssef Haraoui (2), Bolli Armond (2), Murat Bayrak en Abbas Couscous scoorden. Ook LSVV’70 was op schot tegen UDO: 1-7. Het was de eerste zege sinds mei 2014. Michiel Ebbing (3), Sander Mulder, Guus van Kessel (2) en Erwin Humme deden de ploeg uit Oegstgeest pijn.

Leidsche Boys kon het thuis niet bolwerken tegen Wassenaar (2-5). Leon Marks zorgde voor de 1-2 en Michel Schouls was verantwoordelijk voor de 2-4. In 4C bleef Woubrugge ongeslagen door moeizaam te winnen bij Siveo’60 (0-1). Justin Verberg kroonde zich tot matchwinnaar. WVC was te klein voor Moerkapelle (0-7).

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.