Noordwijk wint, maar moet titel laten

Daan Doedens
Noordwijk

Noordwijk kan zich gaan richten op de bekerfinale en de nacompetitie. In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen won de ploeg van Dogan Corneille weliswaar van ASWH (2-0), maar zag het concurrent Quick Boys geen fout maken tegen Deltasport.

Noordwijk controleerde het volledige duel. Halverwege de eerste helft opende Marios Lomis de score. Even daarvoor had de razendsnelle buitenspeler Denzel James zichzelf al in stelling gebracht, maar zijn inzet één op één met doelman Stef Doedee, werd gekeerd door de keeper.

In de tweede helft voetbalde de thuisploeg de wedstrijd professioneel uit en gaf het niets meer weg. De 2-0 was dan ook een kwestie van tijd. Emiel Wendt snelde naar voren, speelde z’n tegenstander uit en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Jaap van Duijn.

De spits liet het buitenkansje niet onbenut en maakte z’n 22e doelpunt van het seizoen. Noordwijk kreeg in het restant van het duel nog wat mogelijkheden, maar het doel werd niet meer gevonden.

Noordwijk speelt in de nacompetitie opnieuw tegen ASWH. De eerste wedstrijd staat voor zaterdag 28 april in de planning.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.