Hudson's Bay Leiden opent 12 september

ANP
Leiden

Het warenhuis van Hudson's Bay gaat op 12 september open in Leiden. Een week eerder heeft Amsterdam de primeur. Dan kan het winkelend publiek terecht in het warenhuis aan het Rokin. Twee dagen later gaan de deuren van de winkels in Rotterdam en Den Haag open.

Er was veel onduidelijkheid over de openingsdata van de winkels van de Canadese warenhuisketen. Die had eerder zelf midden augustus als tijdstip voor de opening van de Amsterdamse winkel naar buiten gebracht. De datum 17 augustus zong daarna rond, maar bleek niet te kloppen.

Later in september volgen nog zeven andere winkelopeningen voor Hudson's Bay, op locaties waar voorheen warenhuizen van de failliete keten V&D zaten. De warenhuizen in Leiden, Breda, Maastricht, Almere, Zwolle, Tilburg en Den Bosch openen allemaal tussen 12 en 21 september.

Alle winkels van Hudson's Bay krijgen ook een feestelijke opening. Amsterdam bijt op 19 september het spits af, Tilburg sluit op 30 september de rij.

Hudson's Bay opent ook twee winkels van de formule Saks OFF 5th. Die keten gaat grote merken met kortingen aanbieden, maar moet wel een aantrekkelijke winkelervaring bieden. De Rotterdamse Saks OFF 5th opent gelijk met de Hudson's Bay-vestiging op 7 september en komt in hetzelfde pand aan de kop van de koopgoot. De vestiging in Amsterdam komt in de Kalvertoren en gaat in november open.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.