Bollie’s Beenham uit Hazerswoude zingt op 3FM bruiloft

Annelies Karman
Hazerswoude-Rijndijk

Slager en zanger Bollie’s Beenham gaat broodjes beenham uitdelen en zingen bij de 3FM-bruiloft van Cindy en Dirkjan. Dj’s en weddingplanners Rob Stenders en Jelmer Gussinklo van 3FM belden Bollie gistermiddag tijdens hun programma RobRadio.

De slager, ook wel bekend als Jos Borst, hoefde er niet lang over na te denken en zei al snel ’ja’. ,,Dit vind ik nou leuk’’, zegt de inwoner van Hazerswoude-Rijndijk na de uitzending tegen deze krant. ,,Ik zet de hele tent op z’n kop. Voor de radio doe ik dat wel gratis. Ik heb een feestvak.’’

Cindy en Dirkjan uit Twente hebben geen geld voor een fatsoenlijke bruiloft. De radiopresentatoren proberen hen uit de brand te helpen en hebben zich ontpopt als ware weddingplanners. Hierbij hoeft het toekomstige bruidspaar zich nergens zorgen over te maken en gaat het ze geen cent kosten.

Toekomstig bruidegom Dirkjan had als wens om alle genodigden een broodje beenham aan te bieden. Daarvoor komt nu Bollie’s Beenham om de hoek kijken. Op 1 mei 2015 trouwen Cindy en Dirkjan.

Meer nieuws uit LD

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.