Identiteit overleden wielrenner Wassenaar bekend

Medewerker Internet
Wassenaar

De identiteit van wielrenner die vrijdagavond om het leven kwam toen hij op de Raaphorstlaan in Wassenaar op twee andere fietsers botste, is bekend. Het gaat om een 69-jarige inwoner van Leidschendam.

De verkeerspolitie is na het ongeluk langdurig bezig geweest proberen te achterhalen wie de verongelukte fietser was. Pas maandag is dat gelukt. Het slachtoffer had geen identiteitsbewijs, geen mobiele telefoon, geen pasjes of iets anders waarmee zijn identiteit makkelijk te achterhalen zou zijn, op zak. Uiteindelijk bracht een bos sleutels de politie op het juiste spoor. Via een sleutelbedrijf kwam er een 'hit' op een adres in Leidschendam. Verder onderzoek leidde vervolgens tot de identificatie van de wielrenner. Zijn familie is inmiddels geïnformeerd.

De man fietste rond vrijdagavond rond kwart voor tien op de Raaphorstlaan in Wassenaar in de richting van Voorschoten. Er ontstond een aanrijding met twee andere fietsers die richting Wassenaar reden. Het slachtoffer kwam ten val en was niet meer aanspreekbaar. Reanimatie was tevergeefs. Uit onderzoek blijkt dat de man is overleden aan hartfalen, ook de oorzaak van de botsing.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.