Zelfplukdagen voor abonnees bij De Olmenhorst - Allebei de dagen vol!

oplage nhd nhd

De fruitbomen op Landgoed de Olmenhorst bezwijken inmiddels onder het gewicht van hun heerlijk frisse fruit. Tijd om de gaarden leeg te halen en van de biologische Olmenhorst appelen te genieten. Trek laarzen aan, pak een grote mand en trommel familie en vrienden op. Abonnees van deze krant mogen op 13 en 14 oktober komen oogsten!

In de boomgaarden van de Olmenhorst is het gezellig druk tijdens de zelfpluk van 15 september t/m 28 oktober. Abonnees van deze krant zijn op zaterdag 13 en zondag 14 oktober welkom voor een speciale zelfplukdag. Er is van alles te beleven! Pluk zoveel biologische appels als u wilt en na het plukken rekent u per kilo af. De eerste kilo is gratis! Daarnaast geniet u van extra activiteiten zoals een natuurspeurtocht voor de kinderen, een mooie wandeling rond het landgoed, appels persen, boogschieten, workshops volgen en met de huifkar het landgoed doorkruisen. Een leuke, smakelijke en leerzame dag voor jong en oud!

Wandelen

Te midden van de drukte van de Randstad vindt u bij Landgoed de Olmenhorst een onverwachte oase van rust. Zodra u de statige oprijlaan opdraait, waant u zich in een andere wereld. Rond De Olmenhorst zijn twee leuke wandelingen te doen: de Elisabethroute van 4,3 km of de Olmenhorstroute van 10 km langs Lisserbroek en Abbenes. De beschrijvingen liggen voor u klaar bij de kraam van de krant in het Appelplukpaviljoen. Hier kunt u ook koffie, appeltaart, verse smoothies en een lekkere lunch kopen. In de landgoedwinkel vindt u naast het gangbare assortiment allerlei extra’s.

Programma

De zelfplukdagen bij de Olmenhorst zijn op zaterdag 13 en zondag 14 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. De toegang is na aanmelding gratis voor abonnees van deze krant en inclusief deze extra´s:

Glas verse appelsap (in het Appelplukpaviljoen)

Eerste kilo zelfpluk appels gratis*

10% korting op elke volgende kilo zelfpluk appels

Natuurspeurtocht voor de kinderen

Routebeschrijving voor één van de wandelingen

Deelname aan spel ´Win een appelboom´

Presentje*

Tegen betaling is het mogelijk om een huifkartocht of ponyritje door de boomgaard te maken of deel te nemen aan een van de leuke workshops op het terrein.

Inschrijven

Inschrijven kan door hieronder op INSCHRIJVEN te klikken. U geeft u aan op welke dag u komt en met hoeveel personen. U krijgt meteen een bevestiging op uw scherm en kunt inschrijven tot en met 1 oktober en vol=vol!

U KUNT ZICH HELAAS NIET MEER INSCHRIJVEN. BEIDE DAGEN ZIJN VOLGEBOEKT.

* per aanmelding

Meer nieuws uit LD

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.