Ronald Vollenberg directeur AB Zuid-Holland

Bestuursleden Gerrit van den Hoek, Arie Wesdorp, Arie Verhorst en directeur Ronald Vollenberg.

Bestuursleden Gerrit van den Hoek, Arie Wesdorp, Arie Verhorst en directeur Ronald Vollenberg.© Foto PR

Hazerswoude-Dorp

AB Zuid-Holland heeft een nieuwe directeur: Ronald Vollenberg. Hij begint vandaag bij de agrarische uitzendorganisatie, die een vestiging heeft in Hazerswoude-Dorp.

Daarmee heeft AB Zuid-Holland weer een vaste directeur, nadat een jaar geleden de toenmalige directeur werd geschorst. Hij zou het bestuur niet goed genoeg op de hoogte hebben gehouden.

Ronald Vollenberg heeft in het bank- en verzekeringswezen gewerkt, was manager in een internationale uitzendorganisatie en werkte bij een HR-adviesbureau dat ook in de agrarische sector actief was. Hier was hij de laatste jaren regiodirecteur.

AB Zuid-Holland prijst de eigen nieuwe aanwinst: ,,Met zijn jarenlange ervaring in leiderschap, brede kennis van personeelsbemiddeling en zijn affiniteit met de agrarische en aanverwante sectoren haalt de organisatie een gedreven en inspirerende directeur in huis.’’

AB Zuid-Holland is een coöperatie die kantoren heeft in Lier, Stellendam en Hazerswoude-Dorp. De organisatie telt 1500 leden: vooral boeren en tuinders. Leden van AB Zuid-Holland kunnen personeel inschakelen bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of vakantie.

Meer nieuws uit LD

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.