Paal 14 in Katwijk is beste nieuwe strandpaviljoen

© Foto: Facebook Paal-14

Katwijk

't Badhuys op Vlieland is donderdag uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Nederland. Paal 14 uit Katwijk werd gekozen tot de beste nieuwkomer.

’t Badhuys ging afgelopen april open en werd helemaal opnieuw gebouwd. Het publiek en vakjury prezen unaniem ,,het moderne interieur met industriële elementen, het duurzame karakter, de aandacht voor een schone omgeving en de goede service.''

Eigenaar Mark Grimbergen van Paal 14 nam het stokje van zijn vader over en opende dit jaar een nieuw paviljoen dat het hele jaar open is. Sjoerd op Ameland is volgens de jury de meest duurzame strandtent van dit jaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het gaat volgens de organisatie van de verkiezing goed met de Nederlandse strandhoreca. Dit jaar groeide het aantal strandpaviljoens tot 322. Voor het eerst is het aantal permanente paviljoens hoger dan de seizoensgebonden ondernemingen.

De verkiezing wordt georganiseerd door Strand Nederland en ondersteund door Stichting Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, NBTC Holland Marketing en horecavakblad Entree. Naast de vakjury beoordeelt ook het publiek de paviljoens.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.