Op stap met uw krant naar Soldaat van Oranje - De Musical! VOL!

oplage nhd nhd

Vanaf een opstapplaats in uw regio brengt de luxe touringcar u voor de deur van de TheaterHangaar in Katwijk. De productie speelt inmiddels al 3,5 jaar lang voor meer dan 1,3 miljoen bezoekers en is de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis! In een 360 graden draaiende theaterzaal beleeft u de musical gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Voor meer informatie over de voorstelling: www.soldaatvanoranje.nl

Na afloop van deze bijzondere voorstelling brengen wij u naar een goedverzorgd driegangen diner maar eerst volgt er nog een beperkte tour door het centrum van Leiden langs het Rapenburg en Minerva/Breestraat waar zich veel van het verhaal daadwerkelijk heeft afgespeeld. Na het diner wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats. Deze exclusieve aanbieding is volgeboekt voor de matineevoorstellingen op de woensdagen 4 juni, 16 juli en 20 augustus.

Deze reis is inclusief:- Luxe touringcar vanuit uw regio tot voor de deur van de TheaterHangaar

- Eerste rang zitplaats voor Soldaat van Oranje – De Musical

- Goed verzorgd driegangen diner

- Tour door Leiden langs Minerva/Rapenburg

De kosten voor bovengenoemde reis bedragen € 119,00 per persoon voor abonnees. Niet-abonnees betalen € 125,- per persoon.

Meer nieuws uit LD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.