DOSR en MMO strijden om promotie

Hielke Biemond
Derde klasse

Op bezoek bij kampioen FC Lisse had DOSR aan een puntje genoeg voor winst van de derde periode: 1-1. De ploeg van Hein Leliveld kwam door Nino Wesselman op voorsprong, maar de kampioen kwam via David Verweij langszij, waarna een hectische slotfase volgde. Leliveld kijkt uit naar ’een leuke’ ontmoeting met Foreholte. ,,De druk ligt bij hen.’’

Ook voor MMO zit het seizoen er nog niet op. De Hoogmadenaren rekenden af met Den Hoorn (0-3), eindigden als tweede en mogen op basis van die ranking om promotie spelen tegen SV Gouda. ,,Erg knap’’, vond Ben Stukart. ,,We hebben niet eens een tweede, moeten het met zestien man doen.’’

Alkmania versloeg Meerburg met 3-2, maar beide ploegen bleven met lege handen achter. Al voelde dat in het geval van de Oude Weteringers niet zo. ,,We hebben enorme progressie geboekt’’, zag Paul Pikaar. ,,De toekomst van Alkmania ziet er rooskleurig uit. We mogen trots zijn.’’ De doelpuntenmakers voor Meerburg waren Joep van Vuuren en Barry Verboom. Voor Alkmania, dat treurde om het overlijden van oud-verzorgster Wilma Hoogenboom, scoorden Roy Weenink (2) en Don Crama.

Voor Stompwijk ’92 stond er bij Full Speed niets op het spel: 7-4. Nick Ammerlaan (2), Enrico Geus en Martijn Droog waren trefzeker.

In 3B regende het tussen ESTO en Alphen ook goals: 5-5. Voor de Alphenaren scoorden Nabil Benali, Jaouad El Yaagoubi, Kevin Duthler, Bram Egberts en Dennis Vuist.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.