Noordwijk veel te sterk voor VVOG

Nick Verwoerd
Noordwijk

Koploper Noordwijk had geen kind aan VVOG, toch de nummer drie van de ranglijst. Het team van coach Kees Zethof kende een bliksemstart en leidde na tien minuten al met 3-0. Uiteindelijk zegevierden de withemden met 6-1.

Denzel James zette zijn ploeg al vroeg op het juiste spoor. De pijlsnelle flankspeler vond uit een lastige hoek de kruising. Vlak erna klopte Raïes Roshanali VVOG-goalie Kevin Rijnvis met een subtiele lob. Thomas Reynaers zette de thuisclub daarna in de tiende minuut vanaf de stip op 3-0, na een overtreding op spits Tjeerd Westdijk.

De Noordwijkse dadendrang resulteerde na een halfuur in een vierde treffer. Na hands van een Harderwijkse verdediger schoot Reynaers vanaf elf meter opnieuw raak. Topscorer Westdijk tekende vervolgens met zijn achtste competitiegoal voor de 5-0 ruststand.

Na de doelwisseling nam Noordwijk gas terug. Dat bood VVOG de gelegenheid iets terug te doen via Mike Ahrens. Emiel Wendt bracht in het restant van het treffen op aangeven van Westdijk de eindstand op het scorebord: 6-1.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.