Opnieuw pak slaag voor SJC

Opnieuw pak slaag voor SJC
Hoornaar

SJC leed zaterdag op bezoek bij Stedoco de vierde nederlaag op rij. Net als een week eerder tegen Jong FC Groningen trok de formatie van coach Sjaak Polak met 5-1 aan het kortste eind.

Door het verlies bevindt de kustploeg zich nog altijd in de gevarenzone. De achterstand op het op een veilige plek bivakkerende Ajax bedraagt twee punten.

De Noordwijkers, bij wie Tom Broekhuizen, Stef van der Zalm en Youssef el Baouchi (allen geblesseerd) ontbraken, lieten zich in Hoornaar voor rust voortdurend aftroeven door de gastheren.

Dat leidde tot een 2-0 achterstand halverwege. Guytano dos Santos scoorde de openingstreffer en Hakan Bayram werkte de bal ongelukkig in het eigen doel.

Na de pauze had SJC meer in de melk te brokkelen, maar de thuisclub brak herhaaldelijk dreigend uit en verdubbelde door doelpunten van Dos Santos en Wesley Pollemans de marge.

In de slotfase redde Jordy Groot de Noordwijkse eer door een wegens een overtreding op Melvin van Steijn toegekende strafschop te benutten. Medhanie Habtemariam tekende daarna nog voor het slotakkoord: 5-1.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Keuze van de redactie