Goede generale Ter Leede

Goede generale Ter Leede
© ANP
Vrouwenvoetbal

Ter Leede beleefde zaterdag een goede generale voor de topper van volgende week tegen medekoploper DTS ’35 uit Ede. De ploeg van Hassan Azoum won met 0-7 bij SSS.

Concurrent DTS won weliswaar ook - met 1-0 van RVVH - maar door de zevenklapper van Ter Leede zijn de Sassenheimsen nu, op basis van het betere doelsaldo, koploper. Kim Zethof was twee keer trefzeker in Klaaswaal. De andere doelpunten kwamen op naam van Julie Hendriks, Kitty Susan, Sarissa van der Meer, Senna Heuer en Justine Jansen.

De reserves van Ter Leede bleven opnieuw puntloos. Ook het vijfde duel leverde geen succes op. In Assen was ACV met 4-1 te sterk waardoor de ploeg hekkensluiter blijft in de hoofdklasse.

FC Rijnvogels doet het beduidend beter. De ploeg van Wim Bouckaert won met 2-1 van Oranje Nassau. Al na tien minuten kwam Rijnvogels door een eigen doelpunt op voorsprong. De bezoeksters kwamen na een half uur op gelijke hoogte, waarna Rijnvogels na rust orde op zaken stelde. Claudia Owel zorgde na rust voor de winnende treffer.

RCL weet maar niet uit de gevarenzone te komen. Bij Odysseus ’91 kwam de ploeg van Janet Griffioen niet verder dan 1-1.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.