Quick Boys laat ASWH langszij komen

Katwijk

In de strijd om de eerste periodetitel verspeelde Quick Boys zaterdag kostbare punten. De formatie van coach Erik Assink liet tegen ASWH te veel kansen onbenut en dat kwam de Katwijkers duur te staan. Verder dan 1-1 kwamen zij niet.

Omdat Noordwijk met 4-1 Harkemase Boys klopte, zijn de kansen voor Quick Boys op het winnen van de periode flink geslonken. Met nog één duel te gaan leiden de Noordwijkers, die ook nog eens over een aanzienlijk beter doelsaldo beschikken, met twee punten voorsprong op de Assink-brigade.

Dat Quick Boys genoegen zou moeten nemen met een gelijkspel leek halverwege bijna ondenkbaar.

De thuisploeg had op Nieuw Zuid voor rust weinig te duchten van de opponent uit Hendrik Ido Ambacht. De 1-0 voorsprong halverwege door een treffer van Dennis Kaars was slechts een magere afspiegeling van de verhouding in het veld.

Na de doelwisseling veranderde het spelbeeld en was ASWH de bovenliggende partij. De Ambachtse dadendrang werd vlak voor tijd beloond via een treffer van Lars Bosscha. Daarvoor waren de mooiste kansen, nu via uitbraken, net als in de eerste helft voor Quick Boys. Die werden echter niet benut.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Keuze van de redactie