FC Oegstgeest grijpt naast de eerste prijs: 1-1

Lars van Bommel van Oegstgeest baalt.

Lars van Bommel van Oegstgeest baalt.© Orange Pictures/WJ Dijkdrent

Hennie Kanbier
Zaterdag vierde klasse

Het is FC Oegstgeest niet gelukt om de eerste prijs van het seizoen op te halen. Op bezoek bij Hazerswoudse Boys kwam de ploeg van Huig Jan Heeringa niet verder dan 1-1.

,,We waren dit keer niet goed genoeg en daar kregen we niet ver voor tijd de rekening voor gepresenteerd. Een slag is verloren, maar de oorlog zeker nog niet”, sprak trainer Huig Jan Heeringa. Adil Harfaoui scoorde namens de gasten en Justin Meijer liet de thuisploeg juichen door het benutten van een elfmetertrap.

Aarlanderveen ging er met de eerste periodetitel vandoor. Hekkensluiter Football Factory kon één helft bijblijven, maar moest na de onderbreking passen (0-6). Nummer drie Koudekerk ging kopje onder bij Woubrugge (4-1). Ricardo van Rijswijk was nog wel verantwoordelijk voor de gelijkmaker via een benutte penalty, maar daarna liet Emiel Buntsma zich met drie doelpunten nadrukkelijk gelden. Gino Rolfes had de score geopend.

Ook Meerburg verloor met die cijfers, dit keer op visite bij Floreant. De formatie van Alex Redel zakte naar de voorlaatste plaats. ,,We speelden niet slecht en kregen de beste en meeste kansen, maar kennelijk moet de gifbeker tot de laatste druppel leeg”, mopperde Alex Redel na de vierde seizoensnederlaag. Nils Slingerland liet een kans niet onbenut.

Alphense Boys had geen moeite om SJC over de knie te leggen (5-2). Al vroeg in het duel was het 2-0 en de Noordwijkers hadden daar niet van terug. Voor de Boys scoorden Sahr Kabuta, Delano Kip, Donovan Oliveira, Jesse Boateng en Sontjie Roosberg. Dandy en Frank Steenvoorden deden iets terug.

LSVV’70 ondervond dat Roodenburg aan de beterende hand is. Tot halverwege de tweede helft stond de ploeg van Freek Jansen nog aan de leiding door een treffer van Alen Stjepanovic, maar daarna schoot de brigade uit Leiden-Noord met scherp via onder meer tweemaal Mohammed Matoug. Kickers’69 klom twee plaatsen door winst op Zevenhoven. Jaimy van Dijk scoorde en dat deed ook een speler van de bezoekers, echter wel in het verkeerde doel.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.