Modelspoorbeurs in De Nachtegaal

Modelspoorbeurs in De Nachtegaal
De beurs
Lisse

Voor de tiende keer wordt komende zaterdag 24 november in Lisse een modelspoorbeurs georganiseerd. In de Tulpenzaal van restaurant De Nachtegaal aan de Heereweg kunnen liefhebbers van alles wat met modelspoor(bouw) te maken heeft, weer hun hart ophalen.

Van 10.00 uur tot 15.00 uur kan iedereen gratis komen kijken, kopen en ruilen. Het is een beurs voor en door hobbyisten. De organisatie probeert een zo gevarieerd en uitgebreid mogelijk assortiment te bieden. Eén van de deelnemers is de NZH-hobbyclub uit Haarlem, zij tonen een Märklin oldtimertreinbaan in schaalgrootte H0. Verder is er de mogelijkheid om een trein of locomotief door een specialist tegen een vriendenprijsje te laten nakijken of repareren. De modelspoorbeurs wordt twee keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Automobilisten kunnen bij het restaurant en op het bedrijventerrein Meer en Duin gratis parkeren. Restaurant De Nachtegaal is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. De haltes van lijn 50 (Leiden – Haarlem), lijn 361 (Sassenheim – Schiphol) en lijn 90 (Lisse - Den Haag) van Arriva zijn voor de deur.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek