Broadway hit musical The Addams Family

Broadway hit musical The Addams Family
© TEC Entertainment
Het is de grootste reizende musical in Nederland. The Addams Family is een komische voorstelling met een absolute sterrencast.

Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. Samen met een live orkest, de nieuwste special effects en een ongeëvenaard decor maken ze van The Addams Family de meest spraakmakende show van het nieuwe seizoen. De musical is in een volledig Nederlandse bewerking te zien in slechts negen theaters.

The Addams Family is een productie van het Nederlandse bedrijf TEC Entertainment. Voor de komische musical is alles uit de kast getrokken. Naast de eerder genoemde hoofdrolspelers schitteren onder meer Marjolein Teepen, Irene Kuiper en Terence van der Loo in deze spectaculaire productie vol macabere humor. De Nederlandse bewerking van deze van oorsprong Amerikaanse musical is gemaakt door Jon van Eerd en voor de regie tekent de gerenommeerde theatermaker Paul Eenens. De muziek is live en de arrangementen zijn speciaal voor The Addams Family geschreven. Samen met het spectaculaire decor zijn dan ook alle ingrediënten voor handen om van The Addams Family dé theater hit van het nieuwe seizoen te maken.

Tot 50% korting!

The Addams Family is t/m 31 maart te zien in negen Nederlandse theaters. Lezers van deze krant profiteren van kortingen tot 50% op de shows voor Den Haag van 19 december t/m 13 januari. Ga snel naar www.eventim.nl/regiokrant en bestel tickets. Deze actie is alleen geldig voor Den Haag t/m 13 januari en de beschikbaarheid is beperkt. Dus reserveer direct!