Erik Assink uit de running, Eric Meijers verlengt bij VVSB

Erik Assink uit de running, Eric Meijers verlengt bij VVSB
Quick Boys-trainer Erik Assink is voorlopig uit de running.
© Archieffoto
Voetbal

Erik Assink zit vandaag niet op de bank van Quick Boys tijdens het thuisduel met Hoek. Vanwege een ’medische ingreep’ is de Drent voorlopig uit de running. Hoe lang het herstel exact gaat duren is niet bekend, maar Assink mist in ieder geval ook de uitwedstrijd van volgende week bij DVS ’33.

VVSB heeft het contract met coach

Eric Meijers met een jaar verlengd. De Nijmegenaar blijft nu in ieder geval tot medio 2020 aan in Noordwijkerhout. ,,Het gevoel is van twee kanten goed. De spelers zijn leergierig, ik heb een goede klik met de staf en de wisselwerking met de technische commissie verloopt prima. Kortom, ik ben op mijn plek. Er zit nog veel rek in deze club, zeker straks met de nieuwe accommodatie. We willen een topsportklimaat creëren, zonder de identiteit te verliezen. Daar wil ik aan bijdragen.’’

Mo Adouch maakt het seizoen af bij FC Lisse. De middenvelder (19) ontving een aanbieding van de Zweedse eerstedivisionist Syrianska FC, waar hij vorige week op stage was. ,,Hij dient zijn contract sowieso gewoon uit en we gaan de komende tijd kijken wat de beste vervolgstap is voor zijn ontwikkeling’’, aldus zaakwaarnemer Soufyan Daafi.

Kilian Berkhout, Jesse Vink, Petrit Hoxhaj en Sten Vreekamp vertrekken na dit seizoen bij Katwijk. Bij Rijnsburgse Boys verkast Virgil Deen, terwijl Quick Boys het contract van Raymond Baten met een seizoen heeft verlengd, maar afscheid neemt van Chima Bosman. Ook de wegen van Roy Rondeltap, Kasper Michel en Noordwijk gaan scheiden. SJC’er Rick van Dijk stopt na dit seizoen met selectievoetbal.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.