Ter Leede herstelt na pijnlijk verlies

Ter Leede herstelt na pijnlijk verlies
Leiden

Ter Leede herstelde zich van het pijnlijke verlies van vorige week bij Saestum. Op de Roodemolen won de ploeg van trainer Hassan Azoum met 3-0 van Be Quick ’28.

Door die zege blijft Ter Leede enigszins in het spoor van DTS ’35 dat eveneens won. Het gat tussen de nummer een en twee bedraagt zes punten.

Hoofdklasser FC Rijnvogels pakte de draad na de winterstop goed op. De koploper had meer problemen met de wind dan met Odysseus ’91: 0-6. De ploeg van trainer Wim Bouckaert vond in beide helften drie keer het net.

Ramona van der Harst (2), Romy Scherpenzeel (2), Jannette van Belen en Wilan Gies Broesterhuizen zorgden voor de Katwijkse doelpunten. Door de ruime zege behoudt Rijnvogels drie punten voorsprong op Barendrecht.

In diezelfde klasse moest RCL door de knieën voor laagvlieger Klarenbeek. De Leiderdorpsen verloren met 1-0 en bewezen de reserves van Ter Leede een slechte dienst. De Sassenheimsen dachten na de 1-0 overwinning op Reiger Boys de laatste plaats te hebben verlaten. Door de zege van Klarenbeek blijft Ter Leede 2 hekkensluiter.

Meer nieuws uit Sport Regionaal