Burgemeester Breuer geniet na van bijzonder huwelijksaanzoek

Burgemeester Breuer geniet na van bijzonder huwelijksaanzoek
Breuer toont een deel van de bruidstaart.
© Foto Flashlight Fotografie
Voorhout

Carla Breuer, burgemeester van Teylingen, geniet een dag na een bijzonder huwelijksaanzoek nog na. Tijdens de receptie van de boerenbruiloft van carnavalsvereniging De Saksen werd ze maandag volgens goed gebruik in de ’onecht’ verbonden. Ze kon toen nog niet bevroeden dat ze even later echt ten huwelijk zou worden gevraagd.

Als Trude van Teylingen en Geert Geesink gaven Breuer en haar partner Erwin Koenen elkaar in het gemeentehuis van Sassenheim in het onecht het jawoord. Maar na het uitgesproken dankwoord voor het boerenfeestmaal, viel Koenen uit zijn rol en vroeg hij de burgemeester op zijn knieën echt ten huwelijk.

„Dit was een heel bijzonder moment”, vertelt de burgemeester. „Ik had dit totaal niet verwacht. We kennen elkaar al langer en zijn nu ruim vier jaar samen. We hebben dezelfde interesses en zijn in die jaren naar elkaar toe gegroeid. Uiteraard was er voor de bruiloftsgasten ook een mooi en vooral heerlijk stuk bruidstaart. Het bovenste deel moeten we bewaren en invriezen en na een jaar opeten zegt de traditie.’’

Breuer zegt terug te kijken op een mooi carnavalsfeest met veel hoogtepunten, waarbij ze het vooral prachtig vond om te zien hoe de carnavalsvereniging van binnenuit bruist en leeft. Nadat Breuer echt ten huwelijk werd gevraagd kon het feest in de zaal echt losbarsten. Breuer laat weten dat de trouwdatum nog niet bekend is.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.