Hoofdprijs in zaterdag vierde klasse is bijna vergeven

Hennie Kanbier
Zaterdag vierde klasse

Na deze speelronde is, voor zover dat nog vraagtekens gaf, de titelstrijd wel gelopen in de vierde klasse. Aarlanderveen liet geen spaan heel van de vooraf nummer drie LSVV ’70 (1-5).

Voor de formatie van Freek Jansen kon Gerben Groenendijk de eer redden. De lijstaanvoerder heeft nu al dertien punten voorsprong.

FC Oegstgeest liet weer punten liggen en kwam ondermaats voor de dag bij Kickers ’69. De thuisploeg pakte zelfs een 2-0 voorsprong en Erwin van der Zee meende dat zijn ploeg ook de derde had moeten maken. Daarna toonde de formatie van Huig Jan Heeringa nog wel veerkracht, maar verder dan 2-2 reikte het niet. Voor Kickers scoorde Thijs van de Hoorn en hielp de tegenstander een handje met een eigen doelpunt, terwijl Joep van Tulder en Bob den Hollander de doelpunten maakten namens de bezoekers.

In de vijfde minuut van de extra tijd slingerde Juriaan van Duin van SJC een vrije trap binnen en zo bleef het alsnog geen 0-0 in en tegen Woubrugge. Alphense Boys was met 2-4 te sterk voor hekkensluiter Football Factory. Voor de Leidse ploeg scoorden Gary Person en Jaydon Bergwijn en voor de brigade van John Cuvelier vonden Jesse Boateng (2), Sahr Kabata en Dylan Kooistra het net.

Hazerswoudse Boys tegen Meerburg werd in de eerste helft bij een 0-1 stand gestaakt omdat het zeiknatte veld voetbal onmogelijk maakte. Barry Verboon was de doelpuntenmaker. Roodenburg klopte Koudekerk met 3-1. Youssef Bardaa (2) en Hakim Bouchlal poetsten een achterstand weg, die door Jorin Roosenbrand was bewerkstelligd. Erger dan de nederlaag was de scheenbeenbreuk voor Koudekerk-doelman Tony van Ooi.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.