Belangrijpunt voor ASC in strijd om promotie

Koen Pronk
Zondag derde klasse

In de derde klasse ’hoog’ speelde ASC gelijk tegen DIOS (1-1). Dankzij een doelpunt van Ahmed Farhane deelde de Oegstgeestenaren de punten met de nummer één van de eerste seizoenshelft. Een belangrijk punt in de strijd om promotie.

Ook Sporting Leiden deed goede zaken. Na het verloren duel van afgelopen week tegen ASC (2-4) revancheerde de ploeg van Kevin Wassenaar zich op bezoek bij IJsselmonde. Het werd 0-1 in Rotterdam, door een doelpunt van Trogilio Pinas.

Voorschoten ’97 won ook in de havenstad. De ploeg van Huib van Oostrom Soede trok dankzij twee doelpunten van Mike Nikic aan het langste eind bij HOV/DJSCR

In de derde klasse ’laag’ gingen de doelpunten als warme broodjes over de toonbank. Zo won WVC met dubbele cijfers van HMC (0-10). Roy Weenink scoorde vier keer voor de Weteringers. Arne van Klink (3), David Vermeer, Joost Kozijn en een speler van HMC (eigen doelpunt) bepaalden de eindstand.

Ook Van Nispen won met ruime cijfers. Toofan uit Den Haag werd met 8-3 aan de kant gezet. Voor de Zilkenaren kwamen de doelpunten van Jelle Vleugel (2), Jeffrey van der Geest (2), Dick Verhoeven (2), Philip Mossel en Ferdy Smit.

De doelpuntenregen ging nog even door bij de overwinning van SJZ op Wanica Star (0-6). Voor de Zoeterwoudenaren tekenden Mitchell Hensing (2), Dave Plooij, Peter Wansink, Guus van der Hoeven en Tommy van Klink voor de doelpunten.

Bernardus won in eigen huis van Cabauw (2-1). Robert Paling en Stef Schinagl maakten de doelpunten voor de Hazerswoudenaren.

MMO verloor van Kralingen 4-3. In een spannende wedstrijd waren de doelpunten van Thomas Bakker, Ronnie Heemskerk en Len van der Hoorn niet genoeg voor een overwinning.

AVV Alphen speelde gelijk tegen Erasmus (3-3). Jan de Lange opende de score namens Alphen. In de tweede helft scoorden Yassine Yagoubi en Daniël van Leeuwen.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.