Van Nispen kan de titel ruiken na ruime 4-0 zege

Hennie Kanbier
Zaterdag derde klasse

De voorsprong van Van Nispen liep weer op naar tien punten. De Zilkers hadden geen moeite om DSVP te verschalken (4-0) en achtervolger Be Fair morste andermaal punten.

Voor de aanstaande tweedeklasser scoorden Lars Warmenhoven (2), Michiel Polman en Jeffrey Koemans.

VVSB nestelde zich steviger op de derde plaats. Laagvlieger NSV ’46 werd met 1-2 verslagen waarbij Timo van der Raadt en Stefan Immerzeel verantwoordelijk waren voor de treffers van de zaterdagtak van de Noordwijkerhouters.

Bij Alphia tegen Sporting Leiden was er met 2-2 evenwicht. De thuisploeg scoorde kort voor tijd de gelijkmaker via Bryan de Bruin. Eerder had Vincent Hogervorst zijn ploeg aan de leiding gebracht. Zakaria Bardaa en Peter Hamelink namen de Leidse goals voor hun rekening. Beide trainers waren tevreden met het resultaat.

Bij Lugdunum tegen Blauw Zwart rolde er al evenmin een winnaar uit de bus (1-1). Opmerkelijk aan Leidse kant was dat - vanwege personele problemen - de voorhoede in de tweede helft werd gevormd door een reservekeeper, een B-junior en Nino Poulina, die al twee jaar niet meer actief is. Ozan Isitir scoorde de 1-0, terwijl Blauw Zwart-trainer Jos van der Helm Dunke Lagerberg zag scoren.

In de derde klasse B bleef Kagia ongeslagen, maar de Lisserbroekers kwamen niet tot winst op bezoek bij VVA Spartaan (1-1). De aanstaande kampioen opende via Dorus van der Voort de score, maar al rap was het gelijk. Beide ploegen troffen een keer het aluminium.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.