Talkshow bij derde editie Hotel Flora, boek met als thema ’Hillegomse helden en hufters’

Paul de Vlieger
Hillegom

Met een talkshow in Villa Flora presenteert het Rien van Nunen Genootschap zondag 31 maart de derde aflevering van het literair-journalistieke magazine ’Hotel Flora’.

In het boek staan verhalen en gedichten over Hillegom en Hillegommers, geschreven door journalisten die in het bollendorp zijn opgegroeid. ’Hotel Flora 3’ heeft als thema: ’Hillegomse helden en hufters’ en gaat over bekende en minder bekende dorpsgenoten. Een greep uit de inhoud: interviews met de vorig jaar overleden oud-wethouder Marc Witteman, Arie van Wetten en Jan Six X en verhalen over The Beatles, Rien van Nunen en Bart de Graaff.

De bijeenkomst in Villa Flora (Hoofdstraat 55) begint om 15.00 uur; de zaal gaat een half uur eerder open. Toegangsbewijzen kosten 5 euro en moeten vooraf worden gereserveerd. Dat kan door een e-mail te sturen naar rienvannunengenootschap@xs4all.nl.

Het 132 pagina’s tellende ’Hotel Flora 3’ kost 14,95 euro en is vanaf 1 april te koop bij The Readshop en Villa Flora in Hillegom en bij Boekhandel Grimbergen in Lisse.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.