Quick Boys klimt naar plek twee

Nick Verwoerd
Eemdijk

Quick Boys deed zaterdag op bezoek bij laagvlieger Eemdijk wat het moest doen. Mede dankzij Marc de Kruijs, die bij de gehele Katwijkse productie betrokken was, zegevierde de formatie van coach Erik Assink met 1-3.

Omdat concurrent DVS’33 bij FC Lisse niet verder kwam dan een 1-1 remise, klom Quick Boys naar de tweede plek op de ranglijst.

Er leek halverwege het duel met Eemdijk al geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers. De blauwwitten leidden op dat moment met 0-2. Eerst verzilverde Jesse van Nieuwkerk koppend een voorzet van De Kruijs.

Daarna waren de rollen bij de tweede goal omgekeerd, al rondde de flankspeler met de voet af. Na rust liepen de gasten door een inzet van De Kruijs, die via de paal en een verdediger binnenviel, uit naar 0-3.

De in de tweede helft slordig acterende Katwijkers, bij wie Tim Bloemendaal met tweemaal geel moest afhaken, incasseerden een kwartier voor tijd nog een tegentreffer.

Dennis van der Plas werkte een voorzet van Zakaria el Bennay ongelukkig in het eigen doel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.